Kategorier

jamaloss.se

En kattgalen blogg

Tips! Prova Decléor.

Hej alla läsare! Idag kommer ett produkttips!  I helgen köpte jag flera nya hudvårdsprodukter. Och jag är så himla nöjd så jag kan inte låta bli att tipsa alla mina bloggläsare om det! Det är så ofta man får bottennapp med olika kosmetikprodukter, men inte den här gången!

Jag köpte en ansiktsrengöring, ansiktsvatten, dagcreme samt nattcreme. Samtliga var från märket Decléor. Jag hade aldrig hört talas om den tillverkaren innan, men nu ska jag nog aldrig köpa något annat igen tror jag!

Ansiktsrengöringen använder man till att helt enkelt rengöra ansiktet varje dag. Det ger en fräschare och mjukare hy. Ansiktsrengöringen avlägsnar död hud men den skyddar också huden i förebyggande syfte.

Många tror att ansiktsvatten bara används till att ta bort smink med, det är inte sant. Ansiktsvattnets funktion är att sänka eller behålla pH-värdet på huden.  När vi tvättat av rengöringsprodukterna med vattnet som är basiskt så bör man återställa den något sura miljön i ansiktet med ansiktsvatten.  För högt ph kan leda till att bakterier rotar sig vilket i sin tur kan leda till sjukdomar.

En dagcreme används inte helt otippat på dagen. Den innehåller skyddande ingredienser vilket huden behöver när den utsätts för solljus.  Nattcremen använder man strax innan läggdags, då är huden inställd på att vila och återhämta sig. Nattcremen hjälper då huden att reparera sig.

Jag märkte resultat nästan direkt efter att jag började använda produkterna från Decléor. Jag både kände mig och såg piggare ut och det ledde till att jag mådde bättre.  Om ni är sugna på att prova någon eller några produkter så kan jag berätta att jag köpte hudvårdsprodukterna från Decléor på Hudvårdsbutiken.se

Det är verkligen värt varenda krona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *