Kategorier

jamaloss.se

En kattgalen blogg

System Edström – Inte bara bra bilinredning

System Edström är erkänt duktiga på bilinredningar för arbets bilar såsom VW Caddy osv. Bilinredningarna håller hög kvalité och sälj också till bra priser för vad man får för pengarna. Men System Edström erbjuder inte bara bra produkter, de är också en utomordentlig arbetsgivare. Jag har nu själv jobbat på System Edström i ungefär tre år, och jag har aldrig varit missnöjd med dem som arbetsgivare, eller varit sugen på att söka mig därifrån. Jag jobbar själv som ingenjör och hjälper till i utvecklingen av nya produkter. Det är spännande hur ledningen på System Edström arbetar eftersom de vill att alla på företaget ska vara involverade i företaget. Jag tror vi är ungefär 70 anställda nu och det skulle förvåna mig om inte vår VD kan namnet på alla, vare sig det är hans närmsta eller de som jobbar på golvet.  Jag tycker det är intressant för det ger en helt annan sammanhållning på företaget än på andra ställen som jag varit på. Jag hör också att de flesta av mina kollegor också är väldigt positiva till hur vi arbetar på företaget. En annan bra sak, som också bidrar till att alla kan vara inblandade är att hela företaget har ett möte varje måndag där veckan gås igenom och om man funderat över något har man fått lägga det i en förslagslåda som gås igenom under mötet. På så sätt kan alla få sina åsikter framförda, och ingen behöver heller bli uthängd för att man tycker något konstigt eller om ingen riktigt håller med. Som sagt, System Edström är en otroligt bra arbetsgivare och jag är väldigt glad över att få ha varit en del av företaget nu i tre år. Så om du vill köpa din bilinredning av ett schysst företag, välj System Edström.  Det var allt för mig, ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *