Kategorier

jamaloss.se

En kattgalen blogg

Slipp katthår med skjutdörrar!

Detta med katthår. Man blir ju galen! Jag älskar verkligen mina katter och det stör mig inte så mycket att det blir katthår i soffan. Men en sak som jag tycker är jobbig är katthår på kläderna. Man kan liksom aldrig få vara riktigt fin för det är katthår på allt. Jag har ju haft en öppen garderob tidigare och ofta hittade man en katt sovandes mitt i kläderna. Det är gulligt. Och irriterande.

Men nu har jag faktiskt skaffat mig en garderobsförvaring där katterna inte kommer in. Det är samma garderobsinredning fast jag har byggt som ett litet rum runt det med skjutdörrar. Det är supersmidigt. Nu viker jag bara in kläderna som vanligt och ser till att ingen katt är där inne när jag ständer skjutdörren. Jag måste fortfarande använda rollern för det fastnar ändå ett och annat hårstrå på kläderna medan man klär sig, men det är ändå mycket, mycket bättre än tidigare. En extra bonus är att när man har skjutdörrar så stannar doften från mina doftpåsar inne i det lilla rummet. Det blir som en trevlig doftpuff varje gång man öppnar. Doften fastnar också i kläderna. Dessutom är mina skjutdörrar riktigt snygga. Mina är i aluminium och passar snyggt till det silvriga temat i mitt rum. Så jag är supernöjd med den här lösningen! När lägenheten är så liten kan man inte gärna ställa in stora garderobkomplex så det var perfekt att bara sätta på ett par skjutdörrar framför utrymmet och så var saken klar. De är ju helt måttanpassade så det går att beställa helt efter vad man behöver.

Katterna är å andra sidan väldigt missnöjda med hela situationen. Deras mjuka sängplats bland mina linnen är borta. De sitter utanför dörren och stirrar anklagande på mig när jag vägrar att släppa in dem. Det hjälper inte att jag har köpt var sin mjuk korg till dem att sova i. De tittar inte ens på korgarna. De är för roliga, fluffdjuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *