Kategorier

jamaloss.se

En kattgalen blogg

Shoppa lyxklockor

Idag var jag inne i på e-handel som fokuserade på exklusiva klockor. Jag har varit sugen på att köpa en klocka till pojkvännen nu när han fyller.  Det är lätt att bli fast i många timmar när man tittar på klockor. Det finns så många modeller och märken. Alla har något som gör just den klockan till något lite extra tycker jag! Jag vet inte riktigt om jag fick nån favorit, jag tycker att herrklockor överlag är väldigt snygga.

Ni läsare kanske kan hjälpa mig att välja ut en klocka. Jag har tittat lite på Omega, Breitling och till och med Rolex men som jag nämnde tidigare så har de allihopa något unikt och snyggt. Jag tycker ju att en klocka ska vara så mycket mer än ett hjälpmedel för hålla koll på tiden. Det är liksom en del av en persons look och image. Jag tror man kan bedöma en människa mycket på vilken klocka som sitter runt hens vrist.

Själv har jag en klocka från Omega, men den jag har är en dammodell. Annars hade det var gulligt om jag och pojkvännen hade likadana klockor. Åh jag blir alldeles pirrig av att tänka på det. Men det skulle han nog inte uppskatta, så jag får avvakta med det.

Vad har ni för klockor? Jag vet inte om det är något man ska tänka på. Att den är vattentät känns som en ganska bra grej, man vill ju inte att den ska gå sönder om man råkar bada. Jag kanske skulle försöka smyga in en fråga om klockor till pojkvännen lite snyggt i något samtal någon gång. Eller det kanske skulle vara för obvious? Jag får fundera lite. Men jag vill att min älskling ska ha det allra finaste jag kan hitta, det är han värd min gullepojk!

Ni får som sagt gärna skicka ett litet meddelande om ni har något bra att tipsa om!  Ni vet var jag finns, Jag tar emot alla tankar och tips med öppna armar!

Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *