Kategorier

jamaloss.se

En kattgalen blogg

Vad ska man tänka på när man väljer garderobsinredning?

Det där med garderobsinredning kan ibland vara lite klurigt då det finns väldigt många saker att ta ställning till. Detta fick jag själv befara förra månaden då jag skulle inreda några av våra nya garderober. För mig är det viktigt med flexibel förvaring som både är stilren men också praktisk. Eftersom jag har katter vill jag ha garderobsinredning som är anpassad just efter mig och mina behov, detta för att exempelvis inte få katthår på mina kläder och annat jag har i min garderob. Därför valde jag att köpa måttanpassad garderobsinredning anpassad efter min specifika situation och stil. Sålunda kommer jag nu skriva lite om vad man ska tänka på när man inreder sin garderob, oavsett om man har katter eller ej så kan detta vara tips som är bra för alla som är intresserade av att inreda sin garderob.

Det första tipset när det kommer till garderobsinredning är att använda förvaringslådor och hyllor. Med hyllor och lådor kan du utnyttja de ”döda” utrymmen som finns i en garderob och samtidigt förvara dina kläder och saker på ett praktiskt sätt. Att använda hyllor och lådor gör också så katterna inte kan leka runt bland mina kläder vilket jag finner väldigt viktigt. Det andra tipset för att få mer utrymme är att dela in dina kläder i kategorier, då blir garderoben mycket mer stilren och det blir lättare att hitta dina kläder.  Således bör man välja garderobsinredning utifrån hur mycket kläder du har. Det tredje tipset jag tänkte ge angående garderobsinredning är att välja rätt lådor till din garderob. Lådor är ett absolut måste när du ska inreda din garderob. Jag tycker ni ska välja lådor som är flexibla, praktiska och med fulldjup.

Jag är verkligen inte expert på detta område men jag hoppas mina tips kan hjälpa er att välja rätt garderobsinredning, ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *