Kategorier

jamaloss.se

En kattgalen blogg

Än är inte säsongen för mössor över

Visst är det snyggt med mössor? Eller? Många tycker att de inte alls kan ha en mössa på sig utan att se fåniga ut. Du har hört det själva många gånger, eller hur? Att någon säger att denne inte passar i mössa är en klassisk åsikt. Detta trots att det finns så otroligt många olika slags mössor där ute på marknaden att välja mellan. Jag vill våga mig på att säga att det inte finns någon människa där ute som inte passar i någon mössa. Speciellt eftersom mössor är snygga! Men också därför att det finns stilar och storlekar som gjort för alla.

Mina favoriter till mössor är de man kan vika upp ganska långt och som gör att mössan är relativt tjock runt öronen och upp över pannan. Detta är både riktigt snyggt och värmer på väldigt bra. De ska vara gjorda av tyg dessa mössor, men gärna ett tjockt och värmande tyg. Annars har vi ju de klassiska stickade eller virkade mössorna som har ett fint mönster kring hela mössan. Helst ska de också ha en tofs höst upp på knoppen av huvudet. Dessa mössor förstår jag att många inte känner sig bekväma i. De sticker ut lite i mängden. Men det betyder inte att ni inte passar i dem, utan snarare kanske att ni inte är bekväma med dem. För de är verkligen så snygga.

Mössor

Till killar tycker jag egentligen att en enkel mössa är det snyggaste. Det får gärna vara i en färg! Det är alldeles för lite färg på mössor nu för tiden. Men helst inte något pampigt som en stor tofs på huvudet eller en stor logga i silverformat. Håll det enkelt.

I slutändan är det givetvis så att funktionaliteten av mössor är det absolut viktigaste. Det spelar ingen roll hur snygg och stilig mössan är om den inte värmer huvudet när det är kallt ute. Välj därför främst mössor utefter kvaliteten. Därefter kan du satsa på smak och stil. Lyckligtvis går det alldeles utmärkt att kombinera dessa två!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *